Äntligen!

IMG_20170605_201702Äntligen har fajjmoojs trollunge kommit på sommarkollo. Det finns vetenskapliga studier på att människor med husdjur lever längre och att de har högre livskvalitet. Detta kan jag skriva under på till fullo. Det är inte mycket som slår mys med Smilla i TV soffan. Hon inger lugn med sitt spinnande och man mår så bra när man ser att kissen mår bra. Det är kanon att ha ett husdjur ibland då blir man inte så upplåst. Har pratat med Smillas husse ikväll och han och hennes matte längtar så efter henne. Det kan de gott göra för just nu är det bara min myskisse.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Äntligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>