Photo Art

IMG_20170516_185237Ooops… där kom jag åt redigeringsknappen igen på telefonen. Det är så sjukt kul att experimentera med foton. Jag tror att jag egentligen vill måla tavlor men det tar så mycket tid och energi och så kan det fucka upp sig fullständigt och bli as fult. Då får man börja om från början och det har jag varken tid eller tålamod till. Jag är född i skyttens tecken det vill säga jag skjuter pilar åt alla håll men fullföljer sällan något. Fotografering är perfekt det som blir skit raderar man och så  skjuter man iväg en ny pil (photo shoot).

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>