Söndags utflykt

Vi vaknade tidigt och kom på att vi behövde shoppa diverse saker. Västervik är ingen shopping metropol på söndagar (knappast någon annan dag heller förresten). Nåväl vi for iväg till Kalmar ca14 mil bort och passade på att promenera lite runt slottet. Knappt någon sol men 19,5 grader vilket är klart behagligt.

Collage 2017-05-14 16_26_32

Det största fyndet idag blev ett par jodhpurs med 75% rabatt. Heureka! Sen tog vi en sväng till Färjestaden på Öland och fikade, very nice.

Collage 2017-05-14 17_17_11

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>