Mer Gotland

Den uppmärksamme har nog noterat att jag har en faiblesse för kollage. Kanonkoncept att kunna knöka in så många bilder som möjligt i en. Nedstående bilder är tagna på Gotland och jag kallar dem ” hitta den röda tråden”. Jag är dessutom barnsligt förtjust i telefonens redigeringsprogram. Halvdassiga bilder kan uppgraderas och bli helt ok.

Collage 2017-05-06 00_45_00Collage 2017-05-06 19_54_30Någon lustigkurre hade passat på att måla näsan röd på Hoburgsgubben vilket är såå dåligt. Jag kan inte se något roligt i det hela utan det är rent sabotage.

IMG_20170506_193228

Till sist men inte minst en bild på den enda souvenir som inhandlades nämligen ett lammskinn. Gotlänningarna kallar det lammskinn trots att det är ett vuxet fårs skinn. Jag ville ha ett mörkgrått med lockar vilket vi hittade på Fårö till ett bra pris. Nu pryder det min fåtölj i läshörnan och här kommer jag sitta till hösten när mörkret återvänder och mysa med en bra bok, insvept i en filt och fårskinnstofflor på. Mormorsvarning? Javisst!

IMG_20170513_073914

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>