Gotland forever

Det är bara 2 år sedan vi kom till Gotland för första gången. Vi blev stormförälskade i ön då den kändes ny fräsch och inte över exploaterad som till exempel Öland. Det kan bero på att vi åkte i början på juni och att värsta turistsäsongen inte kommit igång ännu. Vi var tvungna att komma tillbaka i augusti och det var lika underbart. Därefter har vi kommit tillbaka tre gånger till både för och efter säsong. Vi kommer nog inte att åka vid högsäsong då vi befarar att det är överbefolkat, dyrare och sämre service.  Våra farhågor kanske inte stämmer alls men det är inte värt att testa.

Collage 2017-05-07 21_38_18Gotland första veckan i Maj, garanterat ingen trängsel. Besökte sidenhuset som ligger söder om Visby. Vilka fantastiska siden schalar de hade där i regnbågens alla färger. Kostar en slant men man kan antagligen ha dem hela livet om man sköter dem rätt.

Collage 2017-05-07 16_27_39

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>