Brrrrr va kallt

Collage 2017-04-16 19_23_05Tog en promenad i stan. Fy sjutton vad kallt. Vinterstället var på  men det hjälpte inte. Det blåste genom märg och ben. Dagens outfit är en omlottjacka jag köpte för 100 spänn på Lager 157 i Gällstad i vintras. Helt ok för dagens väderlek. Byxorna kommer från loppisen Lindra i Gamleby och är i vaxad bomull och inte skinn ifall någon skulle tro det. Stövletterna från Busfrö i Västervik vilket är ett kanon koncept. Man kan lämna in sina gamla (hela och fräscha) kläder, skor och inredningsprylar och få tillbaka 40 procent av försäljningspriset. Mycket nya grejor med den gamla prislappen kvar har jag hittat där, halleluja! Sist men inte minst är väskan en avskedspresent från en arbetskamrat för länge sedan. Underbar i skinn, inköpt i Italien som hon besökte varje sommar. Den kommer få hänga med så länge jag lever.

Collage 2017-04-17 06_53_55

Mina balkongblommor står vid dörren och stampar och frustar men de får inte komma ut. Som den tjocka överbeskyddande och curlande mor jag är vägrar ja släppa ut dem i kylan. Nåja kanske några timmar mitt på dagen då men sen åker de in utan pardon. Inget nattsudd ute här inte! Kanske att jag stickar någon dress till dem så de inte fryser, få se om jag har tid.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Brrrrr va kallt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>