Hej världen!

Oj oj oj! Det här är klart mer avancerat än vad jag hade tänkt mig! 55 årig tant som fått för sig att hon ska bli bloggare. Jag som fick gå två grundkurser i dator kunskap på KOM VUX bara för att jag var så blåst ska nu förmedla mina tankar och upplevelser till omvärlden…herregud va läskigt! Som sagt en femtiofem årig blekt blondin med perversa nöjen som att göra kanon fynd i affärers billiga lådor, loppislöpare, Feng shui fantast och svårt troende va det gäller astrologi. Har nog en hel del andra fetischer också men det kommer nog visa sig under resans gång. Så hjärtligt välkomna nu startar resan!
puss Etna

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hej världen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>